Club Esportiu Camí dels ibers Trail running

Si t’agraden els esports de muntanya i, sobretot, el trail running anima’t a formar part del Club Esportiu Camí dels ibers Trail running!

Fem entrenaments tan de muntanya com d’asfalt i t’ajudem a preparar-te per la cursa de muntanya Camí dels ibers i la mitja marató de Montornès.

A més, podràs gaudir de condicions especials al Centre Mèdic La Roca, la parafarmacia online Bisanon, al Centre Esportiu La Roca (subjecte a requeriments especials)ulleres Cebe, a Villà Viatges i molts més avantatges.

La quota d’alta al club és de 20€ anuals. Per tots els socis que ho desitgin el club els podrà treure la llicència federativa de la FEEC, amb les condicions i preus que aquesta estipuli.

Per a realitzar la sol·licitud d’alta al club omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte.

Formulari d'alta al club

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris.

Per agilitzar els tràmits realitzarem els pagaments amb rebuts domicialitzats. En aquest cas, segons la normativa vigent de domiciliació bancària SEPA, necessitem disposar del següent document amb les vostres dades:

Descarregar document SEPA

Primer heu d'imprimir aquest document. Un cop completats tots els camps i firmat, el podeu enviar escanejat a l'email hola@elsibers.cat, o bé, portar-lo físicament al Centre Mèdic La Roca (C/Hermenegild Carrera nº1, 08430 La Roca del Vallès).

A l'enviar el formulari acceptes la Política de privacitat del Club.