Notícies

Nova temporada entrenaments 2021-2022

 

Avui dimarts 14 setembre comencem nova temporada d’entrenaments 2021-2022!

Et preparem per córrer per muntanya, farem grups per nivell amb monitors. La previsió és repartir-nos en dos grups en cada una de les següents franjes horaries:

  • Dimarts i dijous a les 18:30h.
  • Dimarts i dijous a les 20h.
  • Dissabtes sortida a les 8h.

Punt de trobada davant Centre Mèdic La Roca.

Tant si tens objectiu definit com si no, compartim sortides de trail running amb el repte de fer 10km, 20km o el que et proposis!

 

 

 

 

14 setembre 2021 Més

Nit d’ibeers

 

 

El dijous previ a la Festa Major de La Roca ja hem convertit en tradició la sortida nocturna de trail running Nit d’ibeers.

Oberta a tothom i per tots nivells ens vam repartir en diferents grups per recorrer des del centre del poble els camins i corriols dels boscos de Can Planes i La Mansa.

Sortida sense presses, ideal per recordar com funcionava el frontal, estirar les cames i posar-se al dia després de la desconexió de l’estiu.

 

 

 

14 setembre 2021 Més

Compromís amb l’IRB Barcelona

 

Tot i que aquest any 2021 no hem pogut dur a terme la nostra desitjada cursa Camí dels ibers, hem volgut mantenir ferma la nostra vinculació i el compromís solidari amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Aquest mes de juny 2021 membres de l’organització i voluntaris de la cursa hem visitat les instal·lacions de la mà d’investigadors i personal del centre per conèixer l’essencial tasca d’investigació per lluitar contra la malaltia del càncer.

Vam quedar impressionats i amb ganes renovades de seguir col·laborant conjuntament per fer difusió de la tasca de l’IRB Barcelona i contribuir dintre les nostres possibilitats a recaptar fons per combatre la Metàstasi. Una vegada més, vam acabar la visita amb paraules d’agraïment per l’acollida.

 

 

 

10 juny 2021 Més

Suspensió cursa març 2021

 

La cursa Camí dels ibers és molt més que una cursa de muntanya, per a nosaltres representa una festa d’esport i solidaritat on a part dels protagonistes, els corredors i les corredores, hi ha una gran participació de voluntaris, associacions i empreses col·laboradores que la fan única i especial.

La situació actual de pandèmia ens comporta a suspendre la cursa Camí dels ibers 2021 sense nova data definida.

No obstant, el nostre compromís esportiu i solidari segueix intacte. És per això que animem a corredors i corredores a realitzar els recorreguts vigents que tenim publicats durant aquest més de març, sempre seguint la normativa vigent.

Per la nostra part, farem tot el possible per lliurar un donatiu a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Esperem retrobar-nos ben aviat!

 

 

 

 

2 març 2021 Més

Acte de cloenda 2020

 

La cursa Camí dels ibers 2020 ha finalitzat amb el corresponent acte de cloenda.

A l’acte vam agraïr a tots els col·laboradors, els patrocinadors i a l’Ajuntament de la Roca del Vallès el seu suport i ajuda imprescindible per a dur a terme la cursa i també vam fer un reconeixement als millors atletes locals.

El moment àlgid va ser l’entrega dels tres xecs solidaris a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona per combatre la metàstasi sumant-nos al #RepteMetàstasi amb un import total de 6.300€. La recaptació està formada per un xec de 5.200€ corresponent a la totalitat dels beneficis de la cursa Camí dels Ibers, un segon xec de 600€ dels beneficis de la cursa infantil Caminet dels Ibers i el darrer xec de 500€ gràcies a l’aportació de tots els socis del club.

Per concloure, l’Elena i l’Anna de l’IRB Barcelona ens van explicar molt bé a on aniran destinats aquests recursos, no poden estar en millors mans.

 

 

 

12 juliol 2020 Més

Fotografies edició 2020

Fotografies de l’edició 2020

Camí dels Ibers 2020 Galeria I per Roger Correm

Camí dels Ibers 2020 Galeria II per Roger Correm

Camí dels Ibers 2020 Galeria III per Roger Correm

Camí dels Ibers 2020 Galeria IV per Roger Correm

Camí dels Ibers 2020 Podis per Roger Correm

Vídeos de l’edició 2020

 

 

 

 

 

 

10 març 2020 Més

Classificacions 8a edició 2020

Resultats de la 8a edició del Camí dels ibers 2020

Recorregut 28km

Classificació Femenina 28km

Classificació Masculina 28km

Classificació per Categories 28km

Recorregut 20km

Classificació Femenina 20km

Classificació Masculina 20km

Classificació per Categories 20km

Recorregut 12km

Classificació Femenina 12km

Classificació Masculina 12km

Classificació per Categories 12km

 

Moltes gràcies a tots els participants per fer-ho possible!

 

8 març 2020 Més

Visita a l’IRB Barcelona

 

Aquest any farem l’aportació de tots els beneficis de la cursa a la campanya RepteMetàstasi de l’IRB Barcelona que pretén recapar fons per combatre la Metàstasi.

Membres de l’organització de la cursa Camí dels ibers van visitar l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona per conèixer en què consisteix la investigació per lluitar contra la malaltia del càncer. Va ser un autèntic plaer veure la gran tasca que desenvolupen i estem impressionats. Els beneficis de la cursa no poden estar en millors mans.

 

 

 

 

7 març 2020 Més

Projecte de Reinserció Social a través del Running

En aquesta 8ena edició de la Cursa de Muntanya Camí del ibers, gràcies a l’empresa Ríos Running Mataró deu interns de “Quatre Camins” podran realitzar la cursa, que transcorre pels corriols de La Roca del Vallès, ben equipats.

L’empresa en qüestió ha proporcionat als interns les inscripcions i les sabatilles de muntanya per a poder realitzar la distància escollida, de 12km o 20km.

Està demostrat que el running millora la salut i l’estat d’ànim dels interns, disminueix l’estrés i l’ansietat, i ajuda en el control de les emocions i la integració social.

El Club Esportiu Camí dels ibers Trail running i l’organització de la Cursa de Muntanya Camí dels ibers està molt agraïda per aquesta iniciativa i vol donar les gràcies al Jose Rios (Ex atleta olímpic).

 

 

 

5 març 2020 Més

Inscripcions esgotades

 

Hem arribat al màxim d’inscrits previst, així que penjem el cartell d’inscripcions esgotades!!

Estem molt agraïts a totes i tots els participants que ho heu fet possible i a tots els que seguiu interessats us esperem a la pròxima edició!

24 febrer 2020 Més