Seguiment de la cursa

3 abril 2014 Més

Pels familiars i els acompanyants que desitgin fer el seguiment de la cursa mostrem una sèrie de punts de fàcil accés amb cotxe. Hi ha accesos tant en el tram de marató com també en el tram de la mitja marató.

mapa-acces-seguiment

Marató

Un cop es dóna la sortida a les 8h al nucli urbà de La Roca del Vallès es pot anar a la carretera de Santa Agnès de Malanyanes a Sant Carles on hi haurà un punt a peu de carretera on hi passen els corredors (Temps de pas aproximat 9h-10:15h).

Després es pot seguir per carretera fins a la urbanització Sant Carles on hi ha un avituallment de la cursa (Temps de pas aproximat 9:20h-10:45h). Al límit de la urbanització amb la pista que va al Coll de Parpers també s’hi pot veure passar els corredors.

Si es continua amb vehicle per la pista cap al Coll de Parpers, es pot creuar la carretera de Parpers i seguir per la pista que va al merendero Nostra Senyora dels Àngels. Just al principi d’aquesta pista es pot aparcar el vehicle i caminant 100m s’arriba a un altre punt del circuit (Temps de pas aproximat 10h-12:05h).

Seguint amb cotxe la mateixa pista en direcció Òrrius hi ha dos punts de pas on veure corredors (Temps de pas aproximat 10:05h-12:15h). Un cop vistos aquests punts s’ha de tirar enrerre cap a la carretera de Parpers i tornar a la Roca si es vol anar al següent punt del circuit, Sant Bartomeu.

Des de la Roca s’agafa la carretera d’Òrrius fins arribar al Coll de Sant Bartomeu. Allà hi ha un avituallament on es veuen els corredors abans de fer la pujada al Turó de Cèllecs (Temps de pas aproximat 10:20h-12:45h).

Baixant en vehicle cap a la Roca hi ha un altre pas del circuit que travessa la carretera (Temps de pas aproximat 10:55h-14:25h).

Mitja Marató

La sortida és a les 8:30h al nucli urbà de La Roca del Vallès on s’hi poden veure els primers metres de la cursa i la forta pujada del carrer Espronceda.

A continuació, en cotxe es pot agafar la carretera d’Òrrius i un cop passat el restaurant Can Segal agafar la primera pista a mà esquerra i avançar 1km. Llavors s’ha de continuar a peu fins a Morro de Gall on els corredors hi arribaran després de superar una forta pujada (Temps de pas aproximat 8:55h-9:20h).

Per accedir al següent punt de seguiment es torna cap a la carretera d’Òrrius i es puja fins al Coll de Sant Bartomeu. Allà hi haurà un avituallament i es podran veure els corredors passar abans de fer la pujada al Turó de Cèllecs (Temps de pas aproximat 9:15h-10:05h).

Finalment, de tornada cap a la Roca trobem un altre pas del circuit que travessa la carretera (Temps de pas aproximat 9:50h-11:20h).

 

 

 

Tags:

Categoria: Edició 2014