Acord solidari amb el Xiprer-Carites

7 febrer 2013 Més

El Xiprer

L’organització de la cursa, sense ànim de lucre, vol contribuir a difondre i a fomentar la solidaritat en el nostre entorn. Per aquest motiu hem arribat a un acord per destinar els beneficis de la cursa a l’entitat el Xiprer de Granollers.

El Xiprer és un centre d’acolliment per a persones amb dificultats que ofereix servei de menjador, dutxa, magatzem d’aliments i pisos d’acollida. És un projecte creat per Caritas Granollers el 1997 amb la intenció de vetllar per la dignitat de les persones i afavorir-ne la integració.

El Xiprer disposa de diferents serveis per a les persones:

El menjador: En el menjador és serveixen dos àpats a col·lectius diferents:

    • L´esmorzar: Adreçat a persones capacitades per a treballar però que no ho poden fer amb normalitat per raons documentals o bé per situacions personals de marginació.
    • El dinar: Adreçat a persones incapacitades per a treballar i amb carències familiars i de relació.

Servei de dutxa: Per a persones que no poden portar una bona higiene personal.

El magatzem d’aliments: Adreçat a persones i famílies amb greus dificultats econòmiques derivades de problemes d’atur, de salut o d’insuficiència d’ingressos. La crisi econòmica actual ens ha abocat a una situació en que moltes persones i famílies tenen problemes per a resoldre les necessitats més bàsiques com són l’alimentació i l’habitatge.

Els pisos d’acollida: El Xiprer disposa d’una Xarxa de pisos unifamiliars per facilitar l’accés a l’habitatge d’algunes persones o famílies amb dificultats derivades de situacions d’insuficiència d’ingressos, de malaltia o incapacitats i altres derivades dels problemes generats per la situació hipotecària de moltes persones.

Enllaç a la web del Xiprer

 

 

Tags:

Categoria: Edició 2013