Acte de Cloenda 5ª Edició de la Cursa de Muntanya Camí dels Ibers

5 abril 2017 Més

 

El dimarts dia 4 d’Abril a la sala de plens de l’Ajuntament de La Roca del Vallès es va realitzar l’acte de cloenda de la 5ª Edició de la Cursa de Muntanya Camí dels Ibers.
Primerament es va agrair l’ajuda rebuda per part de tots els col·laboradors. Des d’ajudes econòmiques a ajudes destinades exclusivament al corredor (aliment sòlid i líquid per a la seva recuperació, massatges, regals, …) passant per una difusió televisiva del que comporta la cursa. Als col·laboradors que ens van acompanyar durant l’acte se’ls va fer entrega d’un dorsal i del mapa del recorregut de la cursa.
Es va obsequiar a l’alcalde Albert Gil amb la samarreta d’aquesta edició per agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament de la Roca del Vallès.
Merescut és el massatge que va entregar el Centre Mèdic La Roca als guanyadors locals d’ambdues distàncies.
I el Banc Sabadell ens va oferir un parell de samarretes signades per en Rafa Nadal per premiar la superació personal i familiar de dos corredors que varen participar a la cursa.
I finalment, es va fer entrega al Sr. Pere Cladellas, president d’ONCOVALLÈS, d’un xec de 3.000€ que és exactament la totalitat dels beneficis obtinguts enguany.
Gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible!
MOLTES GRÀCIES!!!

 

 

 

Tags:

Categoria: Edició 2017