Acte de cloenda Camí dels ibers 2014

26 abril 2014 Més

El programa Infovallès de VOTV del divendres 25 d’abril ha fet ressó de la cerimònia de cloenda que podem veure en el següent vídeo a partir del minut 14:05 on sortim a la secció d’Esports.

Aquest passat dijous a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Roca del Vallès es va dur a terme la cerimònia de cloenda de la cursa de muntanya Camí dels ibers 2014 que amb només 2 anys s’ha guanyat el respecte i l’admiració del món dels runnners.

La cerimònia va ser fidel als objectius i valors d’aquest nou club. L’acte va ser un homenatge als corredors, representats pels guanyadors locals, un reconeixement a les entitats locals, veïns i voluntaris que donen dimensió social al club i sobre tot al compromís solidari de la cursa amb l’entrega al Departament d’Oncologia de  la Fundació de l’Hospital de Granollers dels beneficis obtinguts a la cursa.

Els premiats locals d´aquesta edició van ser:

Rafael Jimenez com a guanyador de la Mitja Marató masculina.

Elisabet Valeri guanyadora de la Mitja Marató en categoria femenina.

Albert Macias guanyador de la Marató masculina.

Tots ells van rebre un obsequi de l’empresa Colibrí Sport i del Centre Mèdic la Roca.

El moment més emotiu de l’acte es va produir quant el representant del Mas de Sant Lleí va fer lliurament al Director de l’Hospital i al cap d’Oncologia del xec solidari de la cursa.

acte-cloenda-2014-entrega-xec

El Cap del servei d’Oncologia, el Dr Miquel Nogué, va reconèixer en el seu agraïment la importància i el valor del compromís del Camí dels ibers en les causes solidàries en aquest moments tant difícils i en els quals és tan necessària la col·laboració de tots per mantenir l’ajuda a les persones amb menys recursos.

També van ser reconeguts per part de l’organització l’esforç de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, del Parc de la Serralada, de VOTV i de Fersix en l’èxit de la cursa.

acte-cloenda-2014-entrega-samarreta-alcalde

acte-cloenda-2014-entrega-mapa-votv
Per a finalitzar l’acte es va fer esment dels diferents projectes de futur de la cursa i del club que es centrarà principalment una especial incidència en el infants, en la salut i en l’ajuda a les persones de totes les edats que s’inicien en aquest esport.

 

 

 

Tags:

Categoria: Edició 2014